Thor Helical

Thor Helical is het betrouwbaarste herstelsysteem voor het herstellen van scheuren in de muur.

Scheuren in de muur zijn lelijk, worden in de loop der jaren groter én laten vocht door. Wie blijvende schade aan muren door scheuren wil voorkomen, moet de hulp inschakelen van professionals. En echte professionals gebruiken het herstelsysteem van Thor Helical.

Thor-helical-scheurherstel_overzicht-producten-w750

Thor Helical is het betrouwbaarste herstelsysteem voor het herstellen van scheuren in de muur. Het gecertificeerde scheurherstelsysteem van dit Britse merk wordt veelal toegepast in metselwerk. Een scheur in de gevel wordt hersteld middels een ingemortelde wapening. De Thor Helical Heliforce Bar en de WHO60-twee-componenten-mortel zijn speciaal op elkaar afgestemd om als scheurherstelsysteem te voldoen.

Scheuren in muur
Scheurvormingen in het metselwerk zijn vaak een gevolg van extreme temperaturen, zakkende funderingen, bevingen en trillingen als gevolg van gaswinning, aardbevingen, roestend ijzer in muren, weersinvloeden en trillingen door omliggende bouwprojecten.

Door het scheurherstelsysteem van Thor Helical wordt vervormd metselwerk in oorspronkelijke staat hersteld.

In gebieden die worden getroffen door bevingen en trillingen, wordt voor het vooraf stabiliseren en versterken van metselwerk steeds vaker gebruikgemaakt van de HAS-methode.

HAS staat voor Helical Application System, de herstelmethode van Thor Helical, die ook door de medewerkers van Stef Cleaning Services wordt toegepast. Hiermee worden muren gerestaureerd, scheuren verwijderd en gevels constructief verbeterd.

Thor Helical: een bewezen werkwijze
Het bijzondere aan deze methode is dat we niet alleen de scheur aanpakken, maar ook de directe omgeving ervan. Hierdoor wordt de druk in de muur weer evenredig verdeeld en zal de scheur niet terugkeren.

Thor Helical is een betrouwbaar en wereldwijd gebruikt merk dat bekendstaat om zijn kennis en kunde. De professionals van Stef Cleaning Services hebben veel ervaring met de herstelmethode, die in de loop der jaren zijn waarde meer dan bewezen heeft.

Als u vragen heeft over onze werkwijze, schroom dan vooral niet contact met ons op te nemen. Het reinigen van gevels en het restaureren van muren is vakwerk en wij begrijpen dan ook wanneer u met vragen zit over de technische aspecten ervan. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te informeren en vragen te beantwoorden die u heeft.

11000537333_9d25777b3c_n
11000392406_80fea6b8e6_n
11000352896_6b3586560b_n
Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onderhouden is overhouden

Volg ons op facebook