Knoppen
Impregneten
Knoppen6
Knoppen3
Knoppen4
Knoppen

Is uw gevel beschadigd door graffiti?

Wij hebben voor u de oplossing en kunnen dit mogelijk voorkomen.

Graffiti ontsiert niet alleen muren, het trekt vaak nog meer kliederwerk aan. Reden te meer om graffiti niet alleen te laten verwijderen, maar er ook voor te zorgen dat deze moeilijker kan worden aangebracht. Onze coating zorgt daarvoor.

Graffiti wordt gezien als een beschadiging aan gevel of afscheiding en het verwijderen ervan wordt dan ook meestal door de verzekering vergoed.

Bij graffiti verwijderen wordt de gevel vaak aangetast. Helemaal wanneer een monumentale gevel met graffiti is beklad, zal zeer zorgvuldig te werk moeten worden gegaan.

Schade door graffiti
Nadat wij de schade van de graffiti hebben geanalyseerd, bepalen wij welke reinigingstechniek het beste kan worden toegepast. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met de schade die bepaalde reinigingstechnieken zouden kunnen veroorzaken..

Schade door graffiti kan tot een minimum worden beperkt wanneer deze binnen 24 uur wordt verwijderd met de voor de verfsoort en ondergrond juiste reinigingsmethode. Aangezien dit niet altijd lukt, is het bij graffiti-gevoelige locaties aan te raden een ‘zelfopofferend’ anti-graffitisysteem aan te brengen.

Graffiti verwijderen 
Bij graffiti op een niet-beschermd oppervlak dient altijd een deskundige te worden geraadpleegd. Het is niet aan te bevelen zelf aan de slag te gaan. Dit kan ons werk bemoeilijken en de schade verergeren. Door onze ruime ervaring kunnen wij bepalen welke reinigingsmethode toegepast dient te worden.

Geen graffiti is hetzelfde. Dat geldt ook voor de ondergronden waarop het wordt gespoten. Kleur en soort graffiti en materiaal van de muur zijn alle van belang voor het kiezen van de juiste reinigingsmethode.

Stef Cleaning Services heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het reinigen van daken, straten en gevels. Ons team van gemotiveerde en professionele medewerkers staat zes dagen per week voor u klaar.

DSC00132
DSC00136
Graffiti verwijderen
Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onderhouden is overhouden

Volg ons op facebook