Gevel impregneren

Knoppen
Impregneten
Knoppen6
Knoppen3
Knoppen4
Knoppen

Laat uw gevel impregneren en hierdoor wordt de gevel vochtwerend.

Gevel impregneren

Oude gevels zijn vaak poreus. Ze raken sneller vervuild en vocht trekt dieper in de steen. Impregneren, ook wel hydrofoberen genaamd, beschermt de gevel tegen verdere aftakeling.

Een gevel die wordt geïmpregneerd wordt vochtwerend gemaakt. Hierdoor vinden mossen, algen en andere vervuiling de ondergrond minder aantrekkelijk om aan vast te hechten. Mossen en algen houden vocht vast, waardoor er in de winter ook vorstschade kan ontstaan als de mossen hun wortels in de steen hebben gezet. Het voegwerk komt los, met als gevolg dat vocht een weg naar binnen vindt. De groei van schimmels zorgt voor een ongezond leefklimaat.

Het laten impregneren van de gevel waarborgt de waterwerende werking van een gevel, waardoor de gevel weer jarenlang probleemloos vooruit kan.

Gevel impregneren: hoe?
Met behulp van een lagedrukpomp brengen wij overvloedig een impregneermiddel aan op uw gevel. Dit zorgt ervoor dat uw gevel weer langdurig waterwerend wordt en daardoor ook minder vuil aantrekt. Omdat het op verkeerde wijze impregneren van gevels schade kan veroorzaken, is het belangrijk dit te laten doen door een betrouwbare en ervaren partij. Huur daarom een ervaren VCA-gecertifieerd bedrijf in voor deze werkzaamheden.

U vraagt kwaliteit, wij leveren kwaliteit – met een garantie van maar liefst tien jaar.

  • Uw gevel impregneren vermindert de vochtopname van het metselwerk aanzienlijk;
  • zonder daarbij een belemmering te vormen voor de diffusie (dampdoorlaatbaarheid);
  • de impregneerbehandeling reduceert de verontreiniging van uw gevel;

Stef Cleaning Services heeft jarenlange ervaring in het reinigen en impregneren van daken en gevels. Ons team van gemotiveerde en professionele medewerkers staat zes dagen per week voor u klaar. Wij zijn er trots op in de loop der tijd een trouwe klantenkring te hebben opgebouwd en verwelkomen u graag als onze nieuwste klant! Bel of mail voor meer informatie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

20120402-_DSC0758
Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onderhouden is overhouden

Volg ons op facebook